اطلاعاتی درمورد ذرت

ذرت یکی از محصولات زراعی و غالب در جهان است. به طور گسترده ای به عنوان غذا برای انسان و دام، به عنوان سوخت زیستی و به عنوان یک ماده خام در صنعت کشت می شود.

ذرت
ذرت سومین منبع غذایی گیاهی در جهان است. قیمت کنسرو ذرت شیرین سحر در بازار به دلیل طعم و مزه بسیار عالی که دارد بسیار پر فروش است.

با وجود اهمیت آن به عنوان یک غذای اصلی در بسیاری از نقاط جهان، ذرت از نظر ارزش غذایی نسبت به سایر غلات پایین‌تر است.

پروتئین آن بی کیفیت است و کمبود نیاسین دارد.

رژیم های غذایی که در آن غالب است اغلب منجر به پلاگرا (بیماری کمبود نیاسین) می شود.

ذرت سرشار از فیبر غذایی و سرشار از آنتی اکسیدان است.

آرپا
بر خلاف بسیاری از غلات دیگر، آرد ذرت بدون گلوتن است و نمی توان از آن به تنهایی برای تهیه نان های بلند استفاده کرد.

با این حال، در غذاهای آمریکای لاتین برای تهیه ماسا، نوعی خمیر که در غذاهای اصلی مانند تورتیلا، آرپه و تامال استفاده می شود، به طور گسترده استفاده می شود.

در ایالات متحده و بسیاری از جاهای دیگر، ذرت شیرین را روی لپه می‌جوشانند یا برشته می‌کنند، خامه می‌زنند، به هومینی (دانه‌های پوست کنده) یا وعده غذایی تبدیل می‌کنند و در پودینگ‌های ذرت، ماش، پولنتا، کیک‌های گریلد، نان ذرت و اسکراپ پخته می‌شوند.

همچنین برای ذرت بو داده، شیرینی ها و انواع غلات صبحانه تولیدی استفاده می شود.

مارگارین
روغن ذرت که به دلیل طعم ملایم و رنگ روشن آن ارزشمند است، عمدتاً برای غذا استفاده می شود.

این روغن به عنوان روغن سالاد و روغن سرخ کردنی مورد علاقه است زیرا حاوی کلسترول کمی است. قیمت ذرت شیرین منجمد از تولید به مصرف در بازار بسیار مناسب است.

روغن ذرت را می توان با هیدروژناسیون به مارگارین تبدیل کرد، فرآیندی که در آن روغن با هیدروژن در دما و فشار بالا در حضور کاتالیزور ترکیب می شود.

  • منابع:
    1. corn
  • تبلیغات: 
    1. گوشت قرمز و گوشت ماهی
    2. ماجرای قتل عامی که یک ملت را خوشحال کرد
    3. پیاده روی پیرمردی با ماهی قزل آلا عجیبش!
    4. تفاوت گوشت ماهی