در گذشته، محصولات رندر شده در میان بسیاری دیگر تحت تأثیر رسوایی های خوراک/غذا قرار گرفتند.
شناخته شده ترین آنها با BSE و دیوکسین مرتبط هستند.
این امر آگاهی در مورد ایمنی غذا و خوراک را افزایش داد و به عنوان مثال منجر به اجرای سیستم های کنترل HACCP شد.
بسیار مهم است که بدانیم فرآیندهای توصیف شده به خودی خود منجر به آلودگی نمی شوند.
اگر مواد اولیه از قبل آلوده شده باشد، غلظت اجتناب ناپذیری از آلاینده ها در فرآیند رندر به سادگی با حذف آب وجود دارد.
آلاینده های محلول در آب در وعده غذایی باقی می مانند، مواد محلول در چربی در روغن حیوانی گوسفندی لرستان. بنابراین هر گونه آلودگی از مواد خام فرآوری شده منشأ می گیرد.
تولید چربی های خوراکی همواره تحت سیستم های ایمنی سختگیرانه بوده است.
ماده خام در کشتارگاه تحت بازرسی دامپزشکی قرار می گیرد و باید قبل از فرآیند ذوب برای مصرف انسانی اعلام شود.
مدتها پیش محصولات جانبی حیوانی (ABP) اغلب به عنوان زباله در نظر گرفته می شدند.
برخی از تولیدکنندگان مخلوط تصادفی با زباله های دیگر را پذیرفتند (یا به آن اهمیتی ندادند) که سپس توسط رندر یا با تکنیک هایی مانند استفاده از فلزیاب ها جدا شد.
امروز این تغییر کرده است. ABP به عنوان یک محصول جانبی با ارزشی شناخته می شود که می تواند با مدیریت مناسب حفظ شود.
در مورد روغن حیوانی گوسفندی کرمانشاهی، خطرات فیزیکی ناچیز است.
اگر خطرات غیر محتمل را نادیده بگیریم، خطرات اصلی زیر وجود دارد که به طور منظم نظارت و کنترل می شوند:
خطرات شیمیایی: از آنجایی که بیشتر مواد تهیه شده از حیوانات تولید شده برای مصرف انسان است، بنابراین روغن حیوانی گاوی تولید شده از این مواد همان سطح خطر را با مواد غذایی معمولی دارد.
حیوانات آزمایشگاهی و باغ وحش، سیرک و حیوانات خانگی ممکن است مواد شیمیایی مانند داروها را دریافت کنند، اما دوز و کسر این حیوانات در کل جریان مواد خام معمولاً آنقدر کم است که این مواد هم ناچیز و هم زیر حد تشخیص هستند.
علاوه بر این، در بسیاری از کشورها، این حیوانات از بین نمی روند، بلکه دفع می شوند.
در اتحادیه اروپا، روغن حیوانی تبریز حاصل از این حیوانات فقط برای اهداف بسیار محدودی مانند دفع از طریق سوزاندن، تولید انرژی با احتراق، تولید سوخت زیستی و غیره مجاز است.
- منابع:
- تبلیغات: