لوبیا چیتی بسیار مغذی است و تحقیقات نشان می دهد که خوردن آن ممکن است به محافظت در برابر بسیاری از بیماری های مزمن کمک کند.
به عنوان مثال، یک بررسی در سال 2021 در مجله Nutrients جوراب شلواری نشان می دهد که گنجاندن حبوبات به عنوان بخشی از یک استراتژی غذایی گیاهی ممکن است به کنترل قند خون، بهبود وزن بدن، سالم نگه داشتن رگ های خونی، کاهش کلسترول، کاهش فشار خون، کاهش التهاب و بهبود کمک کند.
میکروبیوم روده و تقویت سیستم ایمنی بدن
لوبیا چیتی فاقد گلوتن و کلسترول بوده و سرشار از پروتئین، فیبر و فولات است.
لوبیا چیتی همچنین دارای مواد مغذی ضروری مانند آهن، منیزیم، تیامین، کلسیم و روی اعطای نمایندگی است.
وقتی بدون نمک و مواد افزودنی تهیه شوند، چربی و سدیم کمی دارند.
فواید لوبیا چیتی برای سلامتی
منبع پروتئین گیاهی عالی
هر 1/2 فنجان لوبیا چیتی پخته شده 8 گرم پروتئین فراهم می کند که آن را به گزینه پروتئینی عالی برای وعده های غذایی تبدیل می کند.
افزودن آنها به یک دستور غذا می تواند میزان پروتئین موجود در ظرف را افزایش دهد.
پروتئین و آهن موجود در آن، زمان پخت لوبیا چیتی را به یک انتخاب غذایی ایده آل برای گیاهخواران و وگان ها تبدیل می کند.
با این حال، لوبیا چیتی یک پروتئین کامل نیست، به این معنی که حاوی تمام آمینو اسیدهای ضروری بدن نیست و فقط از طریق غذا می تواند دریافت کند.
گیاهخواران و وگان ها باید از انواع غذاهای گیاهی مانند غلات کامل، آجیل و دانه ها استفاده کنند تا مطمئن شوند که تمام اسیدهای آمینه ضروری را دریافت می کنند.
دارای فیبر بالا
هر 1/2 فنجان لوبیا چیتی نیز 8 گرم فیبر غذایی را فراهم می کند که بسته به سن و جنس شما، یک پنجم تا یک سوم فیبر رژیمی مصرفی روزانه توصیه شده است.
فیبر به شما احساس سیری می دهد که می تواند مدل لباس مجلسی حریر شیشه ای احتمال پرخوری شما را کاهش دهد.
مهمتر از آن، خوردن منظم لوبیا چیتی و سایر غذاهای حاوی فیبر فواید بسیاری برای سلامتی مانند بهبود سلامت قلب، سلامت گوارش، کلسترول، حفظ وزن و موارد دیگر دارد.
- منابع:
- تبلیغات: