حاوی مواد مغذی تعدیل کننده سیستم ایمنی باشد
قارچ حاوی پلی ساکاریدهای فعال است که یکی از آنها نوعی فیبر محلول به نام بتا گلوکان است.
این ترکیب بخشهایی از سیستم ایمنی بدن شما از جمله سلولهای ایمنی به نام سلولهای کشنده طبیعی و ماکروفاژها را فعال میکند و با انجام این کار توانایی بدن شما را برای مبارزه با عفونت افزایش میدهد و احتمالاً حتی رشد یا پیشرفت تومورها را متوقف میکند.
قارچ همچنین حاوی ویتامین های گروه B و همچنین یک آنتی اکسیدان قوی به نام سلنیوم است که به حمایت از سیستم ایمنی و جلوگیری از آسیب به سلول ها و بافت ها کمک می کند.
ممکن است برای مدیریت شرایط عصبی مفید باشد
انواع خاصی از قارچ صدفی خوراکی به عنوان “دارویی” شناخته می شوند، زیرا تصور می شود که آنها دارای خواص درمانی خاصی هستند.
قارچ های دارویی، مانند یال شیر و ریشی، بیشتر به عنوان پودر یا مکمل مصرف می شوند تا اینکه به طور کامل مصرف شوند.
شواهدی وجود دارد که چنین قارچ های دارویی ممکن است در درمان و مدیریت بیماری های عصبی و به طور بالقوه برای آلزایمر مفید باشند.
ممکن است در حفظ سلامت قلب مفید باشد
نشان داده شده است که قارچ صدفی کبابی دارای برخی از خواص درمانی است که ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند، به ویژه در بزرگسالان دارای اضافه وزن.
آنها همچنین به مواد مغذی و ترکیبات گیاهی کمک می کنند که ممکن است به جلوگیری از چسبیدن سلول ها به دیواره رگ های خونی و تشکیل پلاک کمک کند.
این به نوبه خود با حفظ فشار خون و گردش خون سالم به محافظت از قلب کمک می کند.
ممکن است از سلامت روده حمایت کند
ترکیبات موجود در قارچ صدفی، از جمله بتا گلوکان، به نظر می رسد که به عنوان پری بیوتیک عمل می کند، رشد باکتری های مفید روده را تحریک می کند و محیط مطلوب روده را ایجاد می کند.
این مهم است زیرا روده سالم نقش مهمی در حفظ دفاع ایمنی، هضم غذا و همچنین قارچ صدفی رنگی ارتباط با مغز از طریق اعصاب و هورمون ها ایفا می کند.
- منابع:
- تبلیغات: