درست است، القای عشق به کلم بروکلی سالم در کودکان کار آسانی نیست. همه طعم خاص آن را دوست ندارند، اگرچه فواید آن بیشتر از همه چیز است. با توجه به دستور العمل های دسرهای مختلف، می توانید یک سبزی بپزید تا کودک تا آخرین خرده نان این محصول را بخورد.
سبزی سالمی مانند کلم بروکلی که از خانواده گل کلم است، مطمئناً برای کسانی که از اندام خود پیروی می کنند و از سلامت خود محافظت می کنند مفید است. مزایای سلامتی گل کلم، محتوای کالری کم و ارزش غذایی بالا، آن را در بسیاری از رژیم ها و سیستم های غذایی گنجانده است.
روش های زیادی برای پخت کلم بروکلی وجود دارد: آب پز، خورش، سرخ کردن، پختن یا بخارپز کردن. سوپرمارکت ها در همه جا کلم بروکلی تازه می فروشند، اما شخصی که وارد آنها می شود اغلب کلم بروکلی یخ زده را ترجیح می دهد.
سبزی پس از انجماد خاصیت ارزشمند خود را از دست نمی دهد و پخت محصول به این شکل بسیار سریعتر است. اگر می خواهید از کلم بروکلی خام در سالاد استفاده کنید، مصرف کلم بروکلی جوان را توصیه می کنیم.
شما همیشه می توانید یک دستور العمل جالب در وب سایت ما پیدا کنید. به هر حال، مینی کلم بروکلی در ظروف بسیار زیبا به نظر می رسد. گل آذین های ریز آن زیبا هستند و علاوه بر این، در زمان پخت و پز صرفه جویی می کنید، زیرا نیازی به خرد کردن مینی کلم بروکلی ندارید.
از میان ادویه ها و گیاهان، طعم کلم بروکلی با ریحان، گشنیز، پیاز، سیر، کاری، ترخون، پونه کوهی، گشنیز، جعفری، آویشن و نعناع به خوبی برجسته و آشکار می شود. سبزیجات بخشی از بسیاری از غذاهای مختلف است که دستور پخت آن برای بسیاری شناخته شده است.
کلم بروکلی برای صبحانه، به عنوان پایه ای برای سوپ سبزیجات سبک، به عنوان بخشی از مخلفات ساده و غذاهای پیچیده، به عنوان پیش غذا و حتی به عنوان پرکننده برای شیرینی ها عالی است.
فردی که نیاز به بهبود بدن خود دارد، حتما باید این محصول را در برنامه غذایی خود قرار دهد. اما، با وجود خواص درخشان، بروکلی فهرست کوچکی از موارد منع مصرف نیز دارد. برای افرادی که اسیدیته معده بالایی دارند و عملکرد ضعیف لوزالمعده دارند مناسب نیست، زیرا حاوی مقدار زیادی ویتامین C است که می تواند مضر باشد.